/_images_upload/_tn_5a9c4c19180a7988.jpg
Op zoek naar een zorg vacature?

Klik hieronder voor een actueel overzicht!

Vacatures

Snel zoeken

Arbeidsvormen en uurtarieven

Wij hanteren verschillende arbeidsvormen bij het bemiddelen voor een vacature:

  • Werving en selectie 
  • Freelance/zzp/interim 
  • Uitzending
  • Detachering
  • Payrolling

De werkzaamheden van Brakestein Arts en Interim geschieden op basis van no cure, no pay; op al de werkzaamheden en/of leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Werving en selectie

Bij deze arbeidsvorm komt de kandidaat rechtstreeks in dienst van de organisatie. Als werkgever betaalt u dan een eenmalig werving- en selectie-tarief.

Freelance/zzp/interim

Bij deze arbeidsvorm factureert Brakestein Arts en Interim de organisatie op basis van de overeenkomst van opdracht met de kandidaat. Het betreft een eenmalig vast bedrag plus een vast bedrag per maand voor iedere werkdag per week van de overeenkomst.

Uitzenden

Uitzenden is het ter beschikking stellen van een kandidaat aan een organisatie op een zeer flexibele basis. Met de organisatie wordt een uurtarief overeengekomen. Het aantal te werken uren per week kan fluctueren.

Detacheren

Bij detacheren stelt Brakestein Arts en Interim een kandidaat ter beschikking aan de organisatie. De duur van de detacheringperiode en ook het exact aantal te werken uren per week/maand worden vooraf vastgelegd. Het tarief wordt vooraf in onderling overleg vastgesteld.

Payrolling

Bij payrolling wordt het gehele werving- en selectietraject door de organisatie uitgevoerd. Brakestein Arts en Interim treedt daarna op als werkgever. Dit zal meestal in de vorm van een freelance/zzp of uitzending gaan. Het uurtarief zal uiteraard lager zijn dan wanneer Brakestein Arts en Interim het voortraject ook uitvoert.
Onze klanten
Brakestein Arts en Interim B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close