/_images_upload/_tn_7c3e7d77d7d0082f.png
Snel zoeken

Brakestein Arts en Interim


Brakestein Arts en Interim heeft ruime ervaring in arbeidsbemiddeling voor artsen (medisch specialisten, zoals psychiaters en specialisten ouderengeneeskunde, maar ook basis-artsen) binnen de (geestelijke) gezondheidszorg.

Onze missie is om deze professionals loopbaancontinuitiet te bieden en zorginstellingen continuiteit binnen de organisatie.

Wij werken op basis van een persoonlijke aanpak, omdat wij het belangrijk vinden een duurzame relatie op te bouwen met zowel de zorginstelling als de arts. Uiterste zorgvuldigheid, wederzijds respect en vertrouwen staan hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast hanteren wij de regel 'afspraak is afspraak'.

Wij beschikken inmiddels over een groot netwerk van artsen en zorginstellingen binnen de (geestelijke) gezondheidszorg in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen als een vacature bij ons aangemeld wordt of een arts kenbaar maakt beschikbaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Gedurende het gehele traject is er over en weer contact, vindt er overleg plaats en is er alle ruimte voor vragen.

Brakestein Arts en Interim bemiddelt voor diverse arbeidsvormen: voor een vast of tijdelijk dienstverband (werving en selectie) of voor een tijdelijke opdracht (free lance of uitzendbasis).

Op dit moment heeft Brakestein Arts en Interim 10 vacatures.

Brakestein Arts en Interim is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 20123747.

Waar komt de naam Brakestein vandaan?


De naam Brakestein is afgeleid van Slotje Brakestein in Oosterhout (NB), het bedrijfspand waar Brakestein Arts en Interim tot eind 2006 kantoor hield.

Slotje Brakestein (of: Braeckesteijn) is een van de slotjes in Oosterhout. In 1422 werd melding gemaakt van een omgrachte boerderij op deze plaats, en in 1569 was sprake van 't Huys van den Brake. In 1688 werd de naam Brakestein gebruikt. In het begin van de 18e eeuw bestond het huis uit twee haaks op elkaar staande vleugels, die iets voor 1830 tot een vierkant werden uitgebouwd. In 1854 werden de bijgebouwen opgericht.

Het huis werd achtereenvolgens bewoond door de families Camerlinck, Van Polloysen, Van Bruheze, Van Ruigelberg, Van Brecht, Guerrie, Ruysenaers, De Vries, Hallungius en, sedert 1835, Van Oldenzeel tot Oldenzeel. In dat jaar was het slotje nog geheel omgeven door plaisiergrachten. De omgrachting werd niet veel later gedeeltelijk gedempt en ook het poortgebouw werd afgebroken.
In 1977 stierf de laatste telg van het geslacht Van Oldenzeel tot Oldenzeel. Het huis was toen nog een tijd een partycentrum, en werd later gebruikt als kantoorpand.
Tegenwoordig is het een blokvormig, witgepleisterd bouwwerk met twee bouwlagen en een zolder. De ingangspartij is in empirestijl. Deze wordt links en rechts geflankeerd door twee dubbele luiken die altijd gesloten blijven: er bevinden zich geen vensters achter.

Het gebouw wordt omgeven door een klein park in Engelse landschapsstijl uit het begin van de 19e eeuw. Ook is er een koetshuis. Het geheel is geklasseerd als rijksmonument (bron: Wikipedia).
Onze klanten